Ta politika zasebnosti zajema informacije praks spletnih strani, ki se povezujejo s to izjavo o zasebnosti (»stran«). Upravljavec osebnih podatkov te spletne strani je Marsh Ltd, katerega registrirana številka je 01507274 in katerega sedež j Tower Place West, Tower Place, London EC3R 5BU.

Biti morate stari vsaj 18 let in imeti pravna pooblastila za oblikovanje pravno zavezujoče pogodbe v skladu s pravom, ki se uporablja za uporabo te spletne strani in storitve na njej.

Da bi vas obvestili o naših ravnanjih, smo razvili to politiko zasebnosti. Osebni podatki, zbrani na ali preko te strani v našem imenu, se obravnavajo v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti. Z uporabo tega spletnega mesta soglašate z uporabo, hrambo in obdelavo svojih osebnih podatkov in drugih podatkov, shranjenih na tej strani ali ki ste jih oddali na ali prek te strani, v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti, kot je podrobno navedeno spodaj.

Ta politika zasebnosti velja za spletno stran Pravila in pogoji spletne strani

("Pogoji").

V nekaterih posebnih okoliščinah lahko uporabimo vaše osebne podatke izven Evropskega gospodarskega prostora ( "EGP"). Prosimo, glejte poglavje o prenosu podatkov v tujini za več informacij.

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Piškotki so delčki informacij, ki si jih delita vaš spleti brskalnik in spletna stran. Za več informacij o tem, kako uporabljamo piškotke, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo in kako se določijo za piškote, si oglejte spletno stran navigacijski podatki in deli piškotkov.

Imate pravico do dostopa do vaših osebnih informacij, ki jo lahko uveljavljate tako, da se obrnete na nas (contact@marsh.com). V skladu z lokalnimi veljavnimi zakoni in predpisi, ima lahko vsaka taka zahteva s katero želite pridobiti podrobnosti o osebnih podatkih, ki jih hranimo o vas, za posledico plačilo pristojbine za plačilo naših stroškov. Imate tudi pravico do ugovora zoper kakršne koli postopke, ki bi verjetno povzročili, poškodbo ali stisko. Hkrati imate tudi pravico do popravka, blokade, izbrisa ali uničenja netočnih podatkov.

Pod pogojem, da ste dali svoje soglasje, lahko uporabljamo vaše osebne podatke za namene trženja. Za več informacij o trženju in tem, kako prilagoditi svoje nastavitve, si oglejte poglavje o trženju.

Zbiranje, uporaba in razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih Marsh zbira na tej spletni strani spadajo v dve kategoriji: (1) informacije, ki jih obiskovalci naše spletne strani posredujejo prostovoljno in (2) informacije o sledenju, ki smo jih zbrali ko so obiskovalci krmarili skozi našo spletno stran.

  1. Informacije, posredovane prostovoljno

Če uporabljate to spletno mesto, se lahko odločite, da nam posredujete podatke, ki nam pomagajo služiti vašim potrebam.Osebni podatki, ki jih zbiramo, so odvisni od tega, na kakšen način se odločite za uporabo te spletne strani.

Če zahtevate brošuro ali dodatne informacije, vas lahko prosimo, da predložite svoje ime, e-poštni naslov, ime vaše organizacije in državo, v kateri ste, tako da vam lahko pošljemo gradivo, ki ste ga zahtevali in kar bi nam omogočilo, da vas prepoznamo kot obstoječo stranko podjetja Marsh.

Kjer se prijavite z nami in / ali zahtevate »insurance quote«

Če se registrirate na spletni strani ali zahtevate zavarovalno ponudbo, vas bomo morda prosili za vaše ime, e-poštni naslov, državo, kjer se nahajate, telefonsko številko in razlog za vaše kontaktiranje, kot tudi informacije o položaju in organizaciji ter druge informacij, ki so potrebne. Na obrazcu za oddajo podatkov je z zvezdico (*) označeno katere informacije so obvezne in katere niso. Vsi osebni podatki, ki nam bodo posredovani, bodo uporabljeni samo za namen, ki je naveden na spletni strani ali v tej politiki zasebnosti.

Če se boste odločili za nadaljevanje komunikacije, vas bomo prosili za osebne podatke, potrebne za dokončanje ustrezne ponudbe in nadaljevanje s poslom, kot so: vaše ime, naslov, poštna številka, kontaktna telefonska številka, e-poštni naslov, naslov za izstavitev računa ali podrobnosti glede plačila, ki so pomembni za zagotavljanje storitve. Vaše osebne podatke bomo uporabili samo za upravljanje svoje politike zasebnosti, procesne zahtevke itd. in na splošno za vaš odnos z našim podjetjem. Oglejte si tudi Razkritje vaših podatkov na oddelku za informacije o vrstah prejemnikov osebnih podatkov.

Kje lahko predložite pripombe 

V primeru, da boste podali pripombe oz. komentar glede naše spletne strani, vas bomo prosili za vaše ime in e-poštni naslov, tako da vam lahko, če se za to odločite, po elektronski pošti posredujemo tudi komentarje drugih oseb na to tematiko in da lahko prejete komentarje in pripombe moderiramo v skladu z našo sprejeto politko. Prav tako se morate zavedati, da bodo podatki, ki ste jih posredovali na ta način, javno dostopni zaposlenim v podjetju Marsh in drugim uporabnikom spletnega mesta.

(2) Informacije o sledenju, ki smo jih zbrali ko ste kot obiskovalci krmarili skozi našo spletno stran.

Medtem ko uporabljate spletno stran, lahko zbiramo tudi podatke z uporabo pogosto uporabljenih zbranih informacij, orodij, kot so piškotki in spletni svetilniki (skupaj »spletna stran in navigacijski podatki"). Spletna stran Navigacijski podatki vključuje standardne podatke iz vašega spletnega brskalnika (kot so vrsta brskalnika in jezik brskalnika), vaš Internet Protocol ("IP") naslov ter dejanja, ki jih boste izvedli na spletni strani (na primer število ogledov in na katere povezave boste klikniki) . Navigacijske informacije so podrobneje predstavljene v nadaljevanju.

Trženje

Pod pogojem, da ste se dali svoje soglasje, lahko uporabljamo vaše osebne podatke, da vam zagotovimo več informacij o ostalih storitvah in izdelkih, ki jih Marsh ponuja na področju zavarovalnih in finančnih storitev, upravljanja s tveganji in svetovalnih storitev ali naših odvisnih družb, za katere mislimo, da bi bile lahko zanimive za vas. Z vami lahko stopimo v stik po pošti, po telefonu, e-pošti ali na drug način.
Lahko si sami izberete katere vrste informacij želite prejemati in sicer tako, da si to nastavite v svojem profilu. Lahko si tudi izberete kakšne informacije v zvezi s trženjem želite prejemati in na kakšen način (SMS,...).

Opting out

Če ste že prej navedli, da želite prejemati tržne komunikacije, vendar ne želite več prejemati teh sporočil iz Marsha, se obrnite na nas s pomočjo kontaktnih podatkov na dnu tega pravilnika o zasebnosti ali nam to sporočite v pogovoru z enim od naših predstavnikov. Lahko pa to storite tudi s klikom na gumb "odjava" na dnu sporočila ali pa se prijavite na spletno stran in odkljukate vsa opozorila, ki ste jih prej obkljkali; od naslednjega dne dalje ne boste več prejemali opozoril. Če pa je potrebno, da se vam s temi sporočili zagotovi storitev in ne vsebujejo nobene informacije o trženju, potem teh obvestil ne boste mogli odkljukati.

Navigacijski meni

Piškotki

Kot veliko podjetij, lahko tudi mi uporabljamo piškotke. Piškotki so delčki informacij, ki si jih delijo vaš spletni brskalnik in spletna stran. Uporaba piškotkov omogoča hitrejšo in lažjo izkušnjo za uporabnika. Edine osebne podatke, ki jih piškotek lahko vsebuje, so informacije, ki jih posredujete vi. Piškotek ne more prebrati podatkov iz vašega trdega diska.

Obstajajo različne vrste piškotkov z različnimi funkcijami:

  1. Sejni piškotki: ti so shranjeni samo v vašem računalniku za trenutno spletno sejo in se samodejno izbrišejo, ko se brskalnik zapre. Ponavadi shranijo anonimno sejo ID, kar vam omogoči brskanje po spletni strani, ne da bi se vam bilo potrebno ponovno prijaviti. Ne zbirajo nobenih informacij iz vašega računalnika.

  2. Trajni piškotki - Trajni piškotek je shranjen kot datoteka na vašem računalniku in tam ostane tudi, ko zaprete spletni brskalnik. Piškotek je mogoče prebrati na spletni strani, ki jo je ustvaril, ko boste znova obiskali to spletno stran.

  3. Piškotki s strani tretjih oseb: funkcija tovrstnih piškotkov je, da ohranijo vaše preference za določeno spletno stran. Shranjeni in izmenjani so med strežnikom in trdim diskom vašega računalnika. Ne uporabljajo se za nič drugega kot za personalizacijo spletne strani, določene iz vaše strani.

Na naših spletnih straneh nikoli ne uporabljamo nezadovoljivih piškotkov ali piškotov s strani tretjih oseb, čeprav uporabljamo svetilnike s strani tretjih oseb (glejte poglavje o spletnih svetilnikih).
Za informacije o vseh teh kategorij piškotkov in na splošno za več informacij o piškotkih obiščite aboutcookies.org.
Piškotke uporabljamo za naslednje namene:

Kjer je to nujno potrebno:

Ti piškotki so bistvenega pomena, saj vam omogočajo brskanje po strani in uporabo funkcij kot je dostop do varnih območij na spletnem mestu. Brez teh piškotkov storitve, ki ste jo zahtevali (pridobitev ponudbe ali prijava v svoj račun), ni mogoče zagotoviti. Ti piškotki ne zbirajo nobenih informacijah o vas, ki bi se lahko uporabile za namene trženja ali shranjevanje zgodovine.

Uspešnost
Ti piškotki zbirajo informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran (npr. katere strani obiskovalci obiskujejo najpogosteje in če so dobili sporočilo o napaki na spletni strani). Prav tako omogočajo snemanje in štetje števila obiskovalcev na spletni strani. Vse to nam omogoča vpogled v to kako obiskovalci uporabljajo našo spletni stran in kako bi lahko spletno stran še izboljšali. Piškotki ne zbirajo podatkov za identifikacijo obiskovalcev, saj so vse informacije, saj so vse informacije zbrane preko piškotkov anonimne in se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja naše spletne strani.

Funkcionalnost

Piškotki pomagajo spletni strani, da si zapomni vaše odločitve (kot naprimer vaše uporabniško ime, jezik ali kraj v katerem se nahajate) in zagotavljajo boljšo storitev. Stran si lahko naprimer zapomni vstopne podatke vašega računa in tako se vam ni treba znova vpisovati v račun, ko dostopate do naše strani. Piškotki si prav tako zapomnijo spremembe, ki ste jih naredili glede velikosti in vrste pisave ter druge prilagoditve strani. Lahko se jih uporablja tudi za druge storitve, ki ste jih zahtevali, kot naprimer ogled video posnetka ali komentiranje določenega članka. Informacije, ki jih piškotki zbirajo so ponavadi anonimne.Ne zbirajo podatkov, ki bi jih lahko uporabljali za oglaševanje, prav tako pa si ne zapomnijo spletnih strani, ki ste jih obiskali na internetu.

Za več informacij glede piškotkov se pozanimajte pri vašem spletnem brskalniku v razdelku “Pomoč” ali na spletni strani aboutcookies.org. Tam boste dobili nadaljne informacije o vklopu in izklopu piškotkov.

Za primerjanje statistike strani uporabljamo Google Analytics. Nadaljne informacije o nastavitvah piškotkov pri Google Analytics lahko najdete na strani Google Code .

Spletni svetilniki

Ta stran lahko tudi uporablja spletne svetilnike same (tudi spletne svetilnike, ki jih pridobimo s strani tretjih oseb) ali pa jih uporablja skupaj s piškotki, da združi informacije o uporabi strani in izboljša komunikacijo v e-poštnih sporočilih s podjetjem Marsh. Spletni svetilniki so jasne elektronske slike, ki lahko prepoznajo določene vrste informacij na vašem računalniku, kot naprimer piškotke, ko si ogledujete določeno stran, ki je v povezavi s spletnim svetilnikom, ali pa prepoznajo opis strani, ki je povezana s spletnim svetilnikom. Spletne svetilnike uporabljamo za delovanje in izboljšanje strani in komunikacije preko e-pošte. Informacije zbrane s strani spletnih svetilnikov se lahko uporabijo skupaj z drugimi podatki, ki jih imamo o strankah za informiranje uporabnikov o podjetju Marsh in naših storitvah. Ti podatki bodo zbrani anonimno.

IP naslov

Ob obiski naše strani Marsh zbira vaš Internetni Protokol (“IP”) naslov za sledenje in združevanje neosebnih podatkov. Na primer, Marsh uporablja IP naslove za pregled regij iz katerih uporabniki dostopajo do naših strani. IP naslov bo shranjen na tak način, da vas preko vašega IP naslova ne moremo prepoznati. Če ne želite, da se vaš IP naslov shrani, se odjavite z uporabo ene od metod, ki je določena zgoraj v razdelku Opting out.

Uporaba vaših podatkov

Vaših osebnih podatkov ne bomo prodali ali na kakšen drugačen način delili zunaj podjetja Marsh & McLennan Companies, Inc. group ("MMCo") brez vašega dovoljenja, razen v skladu z navodili (tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih pogodbeno sklenili z nami, da vam jih zagotavljamo) ali kot je opredeljeno v Politiki zasebnosti. Pravila politike zasebnosti se ne uporabljajo glede osebnih informacij, ki so že v javni rabi. V primeru, da smo osebne podatke pridobili s strani tretje stranke, tudi takrat, ko so tej podatki pridobljeni na podlagi tega, da so osebe, na katere se nanašajo osebni podatki obveščene o razlogih pridobitve osebnih podatkov in dejstva, da bodo lahko informacije posredovane podjetjem kot je MMCo, bodo za take osebne informacije veljala pravila politike zasebnosti.

Uporabljamo in razširjamo lahko vaše osebne podatke v obsegu, ki ga zahteva zakon in kot je opisano tukaj:

Opravljanje storitev:

V normalnem poteku opravljanja storitev za naše stranke, se lahko osebni podatki delijo na MMCo za raziskave in statistične namene, upravljanje sistema in preprečevanje ali odkrivanje kaznivih dejanj. Ko nam posredujete informacije, ki vsebujejo osebne podatke o tretji osebi (imena, naslovi, ali druge informacije v zvezi z živimi bitji), bomo zadržali in uporabili te osebne podatke za zagotavljanje splošne varnosti in drugih storitev za vas, pri čemer se razume, da so posamezniki, na katere se nanašajo osebni podatki, bili obveščeni o razlogu (-ih) za pridobitev osebnih podatkov in dejstvu, da se lahko razkrijejo tretjim osebam, kot so npr. MMCo.

Pridobitev ponudbe in nadaljevanje s kritjem:

Da bi ustvarili takšno zavarovalno ponudbo kot ste jo zahtevali in v primeru, da boste nadaljevali s takšnim zavarovanjem, je za nas potrebno deliti osebne podatke, ki smo jih zbrali od vas z ustreznimi ponudniki zavarovanj, agenti in ponudniki storitev, svetovanji in raziskovanjem trga in družbe za zagotavljanje kakovosti. V primeru, da tretje osebe uporabljajo in obdelujejo vaše osebne podatke, bomo zahtevali, da vaše osebne podatke uporabljajo le na način, ki je skladen s tem pravilnikom o zasebnosti. Če želijo tretje osebe uporabiti vaše osebne podatke za kakšen drug namen, so pravno zavezane, da vas o tem obvestijo in v primerih, kjer je to potrebno pridobijo vaše soglasje. Za več informacij nas lahko kontaktirate na contact@marsh.com.

Zastopniki in ponudniki storitev:

Včasih pogodbeno sodelujemo z drugimi podjetji in posamezniki za opravljanje funkcij oziroma storitev v našem imenu (npr. gostovanje te spletne strani, pošliljanje e-poštnih sporočil in opravljanje telefonskih klicev v našem imenu). Lahko imajo dostop do osebnih podatkov, kot so naslovi, ki so potrebni za opravljanje svoje funkcije, vendar pa je njihova uporaba omejena le na primere opravljanja storitev in funkcij za Marsh.

Prenos poslov:

Ker smo podjetje, ki stremi k stalnemu razvoju, lahko prodamo ali kupimo premoženje. V takih transakcijah so podatki o uporabniku, vključno z osebnimi podatki, eden od prenesenih poslovnih sredstev. Tudi, če je bil Marsh sam ali vsa njegova sredstva pridobljena, so lahko vaši osebni podatki predmet prenesenih poslovnih sredstev. Zato lahko v takšnih okoliščinah kupcu razkrijemo in/ali posredujemo vaše osebne podatke.

Pravne zadeve:

Marsh lahko ohrani oz. ima pravico, da brez vašega predhodnega dovoljenja razkrije kakršenkoli podatek o vas ali vaši uporabi te spletne strani, če Marsh v dobri veri verjame, da je to potrebno za: (a) ščitenje in varovanje pravic, lastnine ali varnosti od MMCo, zaposlenih, drugih uporabnikov te strani ali javnosti; (b) uveljavljanje in pogoje, ki veljajo za uporabo te spletne strani; ali (c) odgovoriti na obtožbe, da katera koli vsebina krši pravice tretjih oseb. V tem primeru lahko razkrijemo tudi osebne podatke, če menimo, da je to način, da se ustreže veljavni zakonodaji, predpisom, pravnim postopkom ali vladni zahtevi.

Zaposleni v podjetju Marsh:

Vaše osebne podatke bomo prenesli zaposlenim in drugim zaposlenim v MMCo, ki obdelujejo osebne podatke v našem imenu, pri tem pa velja načelo delitve funkcij: tržni oddelek bo izvedel vse kar se tiče tržnih aktivnosti. Če gre za pravno zadevo, bo zadevo prevzela pravna služba. Če gre za zaposlitev in / ali poteka zaposlovanje, se bo zadeva obravnavala v okviru kadrovske službe. Če se obdelava podatkov nanaša na upravljanje spletne strani, bo to opravil IT oddelek, nato pa zadevo predal ustreznim oddelkom. Poleg tega bo podjetje obdelovalo osebne podatke z namenom, da oceni zaposlene, pri upoštevanju promociji ali povišic ali premestitev. IT oddelek lahko obdeluje osebne podatke zaposlenih in osebne podatke strank v okviru upravljanja sistemov ali aplikacij, kjer je dostop do takih osebnih podatkov neizogiben.

Prenos podatkov v tujini
Vaši osebni podatki se lahko za dosego kateregakoli namena navedena zgoraj in za administracijo sistemov prenesejo v katerokoli državo, vključno z državami izven Evropskega gospodarskega prostora ("EGP"), ki nimajo uzakonjenega tako močnega varstva osebnih podatkov, kot je uveljavljeno v državah EGP. Marsh ima svoje podružnice v več kot 100 državah po vsem svetu, zato prosimo kliknite za seznam naših podjetij v skupini, ki jim lahko prenesemo vaše osebne podatke. Možno je tudi, da se lahko zbrani vaši podatki ali osebni podatki prenesejo na več uradov - vendar le, če boste zahtevali zagotavljanje storitve v drugi državi.

Osebni podatki, zbrani preko te strani, se obdelujejo in shranjujejo v Združenih državah Amerike. Marshev ponudnik spletnega gostovanja je v skladu z okvirom EU Safe Harbor kot je določeno s strani ministrstva za trgovino ZDA glede zbiranja, uporabe in zadrževanja podatkov iz Evropske unije. Če prejemnik ni individualno potrjen s strani Safe Harbor, vam zagotavljamo, da so vaši osebni podatki varovani z drugimi ukrepi.

Če boste preko naše spletne strani predložili kakršnenkoli osebni podatek, ki se nanaša na drugo osebo in je tak podatek varovan z zakoni zvezne države ali druge države, boste odgovorni v skladu z veljavnimi zakoni v kolikor se nanašajo na vašo pravico do uporabe teh osebnih podatkov, vaš prenos podatkov podjetju Marsh, shranjevanje teh podatkov v elektronski obliki na strani in njihova uporaba za potrebe posredovanja in drugih storitev za vaše podjetje v skladu z politiko zasebnosti.

Posodabljanje vaših osebnih podatkov

Pomembno je, da so osebni podatki, ki ste jih navedli natančni, popolni in ažurni. V primeru, da se kateri od vaših podatkov spremeni, nas lahko obvestite tako, da posodobite osebne podatke, na strani vašega računa. To lahko storite tudi preko e-pošte contact@marsh.com.

Politika sprejemljive uporabe

Če pustite komentar na katerokoli vsebino na spletni strani ali sodelujete v razpravi na forumu ali klepetalnici, vas prosimo, da to storite v skladu z naslednjimi standardi:
• Prosimo, bodite natančni in / ali odkriti v vaših komentarjih.
• Prosimo, ravnajte v okviru veljavne zakonodaje vaše države – spletne strani ne uporabljajte za objavo obrekljivih, opolzkih, žaljivih, sovražnih vsebin.
• Ne kršite pravic intelektualne lastnine (na primer avtorske pravice, pravice blagovne znamke ali pravice do baz podatkov) drugih.

Mnenje vsakega udeleženca je njegovo lastno in se ne sme obravnavati kot odraz mnenja podjetja Marsh.

Vaše komentarje in pripombe bomo prenesli osebju MMCo, ki spremljajo pripombe na spletni strani. Za več informacij o tem, kako zaposleni MMCo obdelujejo vaše osebne podatke, glejte razdelek o posredovanju ali uporabi teh podatkov med zaposlenimi.

Zunanje povezave
Spletna stran vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani, vendar pa nad njihovo politiko zasebnosti nimamo nikakršnega nadzora. Ko zapustite naš strežnik (kar lahko preverite z URL naslovom v naslovni vrstici vašega brskalnika), je uporaba katerihkoli osebnih podatkov odvisna od trenutno obiskane spletne strani in njihove politike zasebnosti. Ta politika se lahko razlikujejo od naše. Če ne najdete politike zasebnosti preko povezave na domači strani obiskane spletne strani, se za več informacij neposredno obrnite na spletno stran.

Varnost
Ob upoštevanju stanja tehnike, narave shranjenih podatkov in tveganju, ki smo mu izpostavljeni zaradi človekovega delovanja ali fizičnega ali naravnega okolja, smo sprejeli tehnične in organizacijske ukrepe, potrebne za zagotovitev varnosti osebnih podatkov, ki jih zbiramo, za uporabo in vzdrževanje pdoatkov ter preprečevanje njihovega spreminjanja, izgubo, nepooblaščeno obdelavo ali dostop. Ne glede na to, kako učinkoviti so ti varnostni ukrepi, pa noben varnostni sistem ni popoln, zato ne moremo zagotoviti popolne varnosti naše baze podatkov, niti ne moremo zagotoviti, da posredovani osebni podatki ne bodo prestreženi na internetu. Prosimo, opravite svoj del pri varovanju strogo zaupnih računalniških gesel, ki jih uporabljate za dostop do interneta ali za to spletno mesto. Spodbujamo odgovorno poročanje o morebitnih šibkih točkah, ki jih lahko najdemo v naših spletnih strani ali katerekoli aplikacije na voljo preko naših spletnih straneh.

Informacije, povezane z zaposlovanjem

Spletna stran dopušča možnost predložiti svoj življenjepis ali prijavo za kakšno delovno mesto. Vkolikor pošljete podatke za te namene, bomo uporabili (kar lahko vključuje tudi prenos podatkov) osebne podatke za ovrednotenje vaših kompetenc in nadaljni stik z vami glede vseh položajih v podjetju Marsh ali njegovih odvisnih družb, za katere mislimo, da bi vas utegnili zanimati.

Vaše osebne podatke lahko posredujemo drugim članom MMCo za namene, ki se tičejo vaše prijave oz. prošnje, kar vključuje tudi prenos vaših osebnih podatkov našim zaposlenim , ki bodo predelali vašo prošnjo oz. prijavo v našem imenu . Za več informacij o tem, kako zaposleni MMCo obdelujejo osebne podatke , glej razdelek o posredovanju ali uporabi teh podatkov ; točka ( vi) Zaposleni v podjetju Marsh.

Posodobitve pravilnika o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti je bil nazadnje posodobljen 8. maja 2012. Pravilnik se lahko posodobi na vsake toliko časa, kar bo imelo takojšnji učinek na varovanje zasebnosti. Če ste redni obiskovalec te strani, vam priporočamo, da pogosto ogledate ta razdelek.

Pravilnik o zasebnosti

Vprašanja glede tega pravilnika o zasebnosti lahko naslovite na nas preko spodnjega obrazca ali pisno na naslov:
Polly Naher
Marsh Limited
Tower Place East
Tower Place
London
EC3R 5BU